Sunday, July 11, 2010

Spanje vs Nederland Live Streaming

Spanje vs Nederland Live Streaming, kijken Spanje vs Nederland Live Streaming, Spanje vs Nederland Live, Live Online Spanje Nederland vs, Spanje vs Nederland Live Broadcast, World Cup 2010 DEFINITIEVE Spanje vs Nederland Live Streaming, FIFA World Cup 2010 Spanje vs Nederland Live Streaming

Spanje vs Nederland Live Streaming

Zondag 11 07 2010

Kick off: 19:30 Final Soccer City Stadium

Spanje vs Nederland Live Streaming

Nederland

vs

Spanje


Countdown: 1 dag

Spanje vs Nederland Live Streaming
Klik hier om de World Cup 2010 wedstrijd Watch Live Online
Voor beide naties van de concurrenten in het grootste voetbal wedstrijd, de finale van het WK is een kans om de geesten van het verleden te begraven en kijken uit naar een glorieuze toekomst. Echter, voor de verliezer, kan de pijn van de nederlaag hangen, lang nadat het stof is opgelost op Soccer City.

Enigszins verrassend, hebben de twee partijen elkaar nooit hebben ontmoet op een WK en in feite zijn slechts negen keer botste in de geschiedenis, met elke kant beweren vier overwinningen en een gelijkspel. Ze zijn bijeengekomen in een laatste vóór - de olympische finale in 1920 toen Spanje 3-1 gewonnen - maar in Nederland hebben de recente resultaten komen op de top, met Spanje de laatste terug te winnen in 1983.

Nederland hebben gemaakt om hun eerste finale van het WK omdat back-to-back nederlagen in 1974 en 1978 en hebben het gewicht van de geschiedenis zwaar op hun schouders. Het schrikbeeld van Total Football Johan Cruyff's heeft opgehangen over de Nederlandse kant al jaren en nu Bert van Marwijk de mannen hebben een kans om hun prestaties te overtreffen, plotseling vergelijkingen worden opnieuw gemaakt.

Zeker, de zijkant heeft de stijl van onder Van Marwijk niet 'Totaal', maar de functionele en destructieve talenten van Mark van Bommel en Nigel De Jong en breien met de aanvallende dapperheid van Robin van Perise, Wesley Sneijder en Arjen Robben. Als de enige ongeslagen kant in het toernooi, komt van achter Brazilië te verslaan in de kwart-finales op voorwaarde dat de Nederlanders met het vertrouwen dat ze nodig hebben om opnieuw geschiedenis te schrijven in de finale, maar een gevoel heeft dat ze kan nog omhoog komt te kort.

De belangrijkste reden daarvoor is omdat ze worden geconfronteerd aantoonbaar de beste kant in de wereld op het moment, Europees kampioen Spanje, waarvan de gouden generatie hebben gemaakt langs de kwart-finales voor het eerst in hun geschiedenis.

Met jaren van teleurstelling op internationaal niveau nu achter hen na hun overwinning in 2008, Spanje hebben een mooie toekomst en spelen de aard van aanvallend voetbal dat hen garanties fans over de hele wereld. Handhaving van de controle van de bal met deskundige techniek, de wil van Xavi, Andres Iniesta en Xabi Alonso bieden de munitie voor de ster stakers van David Villa en Fernando Torres, met Villa in de vorm van zijn leven na een zomer verhuizen naar Barcelona.

Spanje hebben toegegeven slechts twee doelpunten in het toernooi tot nu toe, terwijl Nederland hebben gesaldeerd 12 goals in hun zes wedstrijden - dus het moet een intrigerende wedstrijd.

Nederland speler om naar te kijken: Mark Van Bommel. De verdedigende middenvelder is een cruciaal onderdeel van het succes van Nederland en een of andere manier slaagde hij erin om een boeking te vermijden totdat de laatste paar minuten van hun halve finale. Sharp in de pakken, is Van Bommel belast met het winnen van de bal terug, het indrukken van de oppositie en de algemene chaos veroorzaakt in het midden van het veld. Zonder hem zou er geen ruimte voor de wil van Robben en Sneijder te bedienen.

Spanje speler om naar te kijken: Carles Puyol. Voor alle aanvallende talent Spanje te zien, is hun stijl, gebaseerd op een solide verdediging en ze komen niet veel meer solide dan Puyol. Resultaat Hij heeft het vermogen om een spel te zetten door het scoren van de winnaar in de halve finales, heeft hij ook nog aan de achterkant, naast Gerard Pique en gebruikt zijn ruime ervaring op de deur dichtgooien dicht op de oppositie aanvallen. Over het algemeen is hij een sterke verdediger en terwijl zijn gebrek aan snelheid mogelijk een probleem, zal hij een sleutelrol spelen in het houden van Nederland uit het wedstrijdformulier.

Toets de strijd: Gregory Van der Wiel tegen David Villa. De jonge rechtsback van Ajax zal zijn plaats innemen in de zijkant weer na een schorsing kostte hem een plaats tegen Uruguay. Krachtig en vol van loopt, geeft hij een aanvallende uitlaat vaststelling van de flank, maar heeft ook een belangrijke rol in te vullen in de verdediging ook. In de finale, die zal worden om te stoppen Villa drijven op de linkerkant en het vinden van ruimte om te schieten of een kruis. De nieuwe man van Barcelona is de aanvaller in-vorm op het toernooi, maar heeft genoten van de meeste vrijheid van de linkerkant, waar hij snijdt in en veroorzaakt problemen voor de verdedigers.

Trivia: Tien spelers - waaronder zeven spelers uit de 1974 Bayern München en Duitsland zijde, plus Christian Karembeu, Roberto Carlos en Gianluca Zambrotta - gewonnen hebben zowel de Europa Cup (de UEFA Champions League) en de World Cup in hetzelfde jaar. Wesley Sneijder kan worden toegevoegd aan deze lijst, indien de Nederlandse winnen van de titel. Italië Marcello Lippi is de enige coach te hebben won de Champions League en World Cup - Spanje Vicente del Bosque kon hem volgen.

Stats: Spanje hebben de meeste World Cup wint van een land dat niet heeft opgeheven van de World Cup-trofee, terwijl de Nederlanders hebben de tweede meest. Geen enkel team ooit verloren hun openingswedstrijd (zoals Spanje heeft ten aanzien van Zwitserland) om vervolgens door te gaan en de World Cup te winnen.

Inzet: Nederland (3,75), Spanje (2,10) en een gelijkspel (3.25) worden aangeboden bij Bet 365, terwijl Villa te scoren eerste in een 2-1 overwinning komt op 26,00.

Voorspelling: Het spel kan blijken te zijn vergelijkbaar met die van de Duitse halve finale als de Nederlanders niet trouw blijven aan hun aanvallende stijl. Ze kunnen zich niet veroorloven om achterover te leunen en, tenzij ze gaan een doelpunt vroeg opgestaan, kan Spanje in handen nemen. Hard om iets te zien, maar een Spanje te winnen, maar toch in een WK-finale, de druk in werking kan zelfs de meest ervaren spelers.

Yahoo Fans Advies:

Slechts een lucifer Holland .. je hebt 50% kans om net zoals Spanje.
Ik zou willen dat Nederland naar 2-1 te winnen.
Veel succes voor beide teams .. speciaal in Nederland .. Hup Hup Holland.
bonst UP Oranja Fans

en voorzover de bookmakers favoriet is Spanje te winnen met een marge, maar de angstaanjagende hoe snugger octopussen werkelijk zijn, maar hopen Octopus Paul heeft het mis als haar ware wat iedereen lijkt te zeggen over hem te kiezen Holland, vooral omdat mijn geld is op Spanje! O jee,

0 মন্তব্য(সমূহ):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Page Rank and Testimonials:


"Your software helped turn my PC into another TV! I can even watch the game from my PC at work or on my laptop! Now I get any sports coverage whenever and wherever I want! And the Page Rank is Unbelievable "

-Jim T (Jacksonville, Florida)

"I'm really impressed by the High Quality Definition streams of this TV Player. With important games coming up, you've got to have crystal clear coverage! Your TV player really is ideal. Thanks!"

-Steve K (Boston, Massachusetts)

"This was so easy to setup I'll never go back to satellite. It literally took 4 minutes to complete the process! Why would I go back to satellite!? Great work guys!"

-Mark S (Atlanta, Georgia)

Sponsored Links

TOP 100 JOBS SITES feedNuts Feed Profile Search Engine Submission - AddMe AllWorldLinks.com - Web Directory Subscribe with Bloglines Live Streaming of Sports Soccer Olympic Cricket Basketball Matches for Free Submit URL free Sport Blogs - BlogCatalog Blog Directory My ZimbioTopOfBlogs On our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.com Add to My Yahoo! BlogFlux Tools RSS Search ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers AllWorldLinks.com - Web Directory Sports Blogs - Blog Rankings Blog Directory 001 Dr.5z5 Open Feed Directory Online Marketing - OnToplist.com Add to My Yahoo! SoMuch.com: Internet Links Directory blogarama - the blog directory W3 Directory - the World Wide Web Directory OPML checked by validator.opml.org. Free web directory

Make Money Blogging http://www.wikio.co.uk/ LIVE WORLD CUP 2010 Blog Directory Join My Community at MyBloglog! List in a PR6 Web Directory for Free! This site is listed under Weblogs Directory EatonWeb Blog Directory Blogging tools

Labels

2010 (42) 2012 (1) 24th June (1) Agenda ceremony WK Friday June 11 2010 (1) Algeria (1) Algeria 2010 (1) Algeria Broadcast (1) Algeria Internet (1) Algeria Live Stream (2) Algeria Live Streaming (1) Algeria Online (1) Algeria Online Broadcast (1) Algeria Online tv (1) Algeria p2p (1) Algeria vs Slovenia (1) Algeria vs Slovenia live Broadcast (1) Algeria vs Slovenia Live Stream (1) Algeria vs Slovenia live streaming (1) Algeria vs Slovenia preview (1) Algeria vs Slovenia tv link (1) Algeria vs UAE (1) Algeria vs UAE Live Stream (1) Algeria World Cup (1) American League Stars (1) Andy Murray (1) Argentina (1) Argentina 2010 (1) Argentina Internet Broadcast (1) Argentina Live Stream (2) Argentina Live Streaming (1) Argentina Online (1) Argentina Online Broadcast (1) Argentina Online tv (1) Argentina vs Nigeria (2) Argentina vs Nigeria Live Stream (2) Argentina vs Nigeria preview (1) Argentina vs South Korea (3) Argentina vs South Korea Live Stream (2) Argentina vs South Korea preview (2) Argentina World Cup Live Stream (1) Arizona Diamondbacks (2) Atlanta Braves (7) Australia (4) Australia Internet Broadcast (1) Australia Live Stream (2) Australia Live Streaming (1) Australia Online (1) Australia Online Broadcast (1) Australia Online tv (1) Australia World Cup Live Stream (1) Baltimore Orioles (5) Bangladesh (1) Basketball Live (112) Bethany Hamilton (1) Boston Red Sox (6) Brazil (1) Brazil Internet Broadcast (1) Brazil Live Stream (1) Brazil Live Streaming (1) Brazil Online (1) Brazil Online Broadcast (1) Brazil Online tv (1) Brazil vs Ivory Coast (1) Brazil vs Ivory Coast Live Stream (1) Brazil vs Ivory Coast preview (1) Brazil vs North Korea (3) Brazil vs North Korea Live Stream (2) Brazil vs North Korea preview (2) Brazil World Cup Live Stream (1) British Open Championship (3) Cameroon (1) Cameroon Internet Broadcast (1) Cameroon Live Stream (2) Cameroon Live Streaming (1) Cameroon Online (1) Cameroon Online Broadcast (1) Cameroon Online tv (1) Cameroon vs Denmark (2) Cameroon vs Denmark Live Stream (2) Cameroon vs Denmark preview (2) Cameroon World Cup Live Stream (1) Chicago Cubs (5) Chicago White Sox (5) Chile (1) Chile Internet Broadcast (1) Chile Live Stream (1) Chile Live Streaming (1) Chile Online (1) Chile Online Broadcast (1) Chile Online tv (1) Chile vs Spain (1) Chile World Cup Live Stream (1) Cincinnati Reds (4) Cleveland Indians (3) Coast Online tv (1) Colorado Rockies (4) concert 10 june 2010 on tv chanle (1) Côte d'Ivoire (1) Cricket (1) Cricket Live (10) Denmark (1) Denmark Internet Broadcast (1) Denmark Live Stream (2) Denmark Live Streaming (1) Denmark Online (1) Denmark Online Broadcast (1) Denmark Online tv (1) Denmark World Cup Live Stream (1) Detroit Tigers (5) Deutschland (1) England (3) England Internet Broadcast (1) England Live Stream (2) England Live Streaming (1) England Online (1) England Online Broadcast (1) England Online tv (1) England v Pakistan (1) England vs Algeria (1) England vs Algeria Live Stream (1) England vs Algeria preview (1) England vs United States (2) England vs United States Live Stream (2) England vs United States Online (1) England vs United States preview (1) England World Cup Live Stream (1) España Alemania (1) España vs Holanda (1) FIA WTCC (1) FIFA 2010 (1) fifa world cup (2) FIFA world cup 2010 (3) FIFA world Cup 2010 Live Stream (4) FIFA World Cup 2010 Online Broadcast tv coverage (2) FIFA world cup 2010 opening ceremony (1) fifa world cup 24th June (1) Florida Marlins (3) France (1) France Internet Broadcast (1) France Live Stream (2) France Live Streaming (1) France Online (1) France Online Broadcast (1) France Online tv (1) France vs Mexico (3) France vs Mexico Live Stream (3) France vs Mexico preview (3) France vs Uruguay Live (1) France vs Uruguay Live stream (1) France vs Uruguay Live streaming (1) France World Cup Live Stream (1) Germany (2) Germany Internet Broadcast (1) Germany Live Stream (1) Germany Live Streaming (1) Germany Online (1) Germany Online Broadcast (1) Germany Online tv (1) Germany vs Australia (1) Germany vs Australia Live Stream (1) Germany vs Australia preview (1) Germany vs Serbia (1) Germany vs Serbia Live Stream (1) Germany vs Serbia preview (1) Germany World Cup Live Stream (1) Ghana (1) Ghana Internet Broadcast (1) Ghana Live Stream (2) Ghana Live Streaming (1) Ghana Online (1) Ghana Online Broadcast (1) Ghana Online tv (1) Ghana vs Australia (1) Ghana vs Australia Live Stream (2) Ghana vs Australia preview (2) Ghana vs Latvia (1) Ghana vs Latvia Live Stream (1) Ghana World Cup Live Stream (1) Golf Live (26) Greece (1) Greece Internet Broadcast (1) Greece Live Stream (2) Greece Live Streaming (1) Greece Online (1) Greece Online Broadcast (1) Greece Online tv (1) Greece vs Nigeria (3) Greece vs Nigeria Live Stream (2) Greece vs Nigeria preview (2) Greece World Cup Live Stream (1) hana vs Australia (1) HD online (2) HD quality tv coverage (1) HD quality tv coverage fifa world cup 24th June (2) highlights (38) Holland (2) Holland Live Stream (1) Honduras (1) Honduras Internet Broadcast (1) Honduras Live Stream (1) Honduras Live Streaming (1) Honduras Online (1) Honduras Online Broadcast (1) Honduras Online tv (1) Honduras vs Chile (1) Honduras vs Chile Live Stream (1) Honduras vs Chile preview (1) Honduras World Cup Live Stream (1) Houston Astros (4) Hungary Live Stream (1) in WORLD CUP TV LIVE (1) India vs Sri Lanka live streaming (2) Indian Premier League (1) Internet Broadcast (5) IPL Season 4 (1) Italy (1) Italy Internet Broadcast (1) Italy Live Stream (2) Italy Live Streaming (1) Italy Online (1) Italy Online Broadcast (1) Italy Online tv (1) Italy v Paraguay live stream (1) Italy vs New Zealand (1) Italy vs New Zealand Live Stream (1) Italy vs New Zealand preview (1) Italy vs Paraguay (1) Italy vs Paraguay Live Stream (1) Italy vs Paraguay preview (1) Italy World Cup Live Stream (1) Ivory Coast (1) Ivory Coast Internet Broadcast (1) Ivory Coast Live Stream (1) Ivory Coast Live Streaming (1) Ivory Coast Online (1) Ivory Coast Online Broadcast (1) Ivory Coast vs Portugal (3) Ivory Coast vs Portugal Live Stream (2) Ivory Coast vs Portugal preview (2) Ivory Live Stream (1) Japan (1) Japan Internet Broadcast (1) Japan Live Stream (1) Japan Live Streaming (1) Japan Online (1) Japan Online Broadcast (1) Japan Online tv (1) Japan v Cameroon live stream (1) Japan vs Cameroon (1) Japan vs Cameroon Live Stream (1) Japan vs Cameroon preview (1) Japan World Cup Live Stream (1) June 12 (3) June 14 (1) June 15 (1) June 20 (3) June 22 (4) June 23 (2) Kansas City (1) Kansas City Royals (3) Korea DPR (1) Korea DPR Live Stream (1) Korea DPR Live Streaming (1) Korea DPR Online (1) Korea DPR Online Broadcast (1) Korea DPR Online tv (1) Korea DPR World Cup Live Stream (1) Korea Internet Broadcast (1) Korea Online tv (1) Lanka (1) Latvia Live Stream (1) live Broadcast (14) live HD online (2) live p2p (1) live score (38) Live Stream (5) live streaming (2) live telecast coverage (1) London (1) Los Angeles Angels (7) Los Angeles Dodgers (3) Manchester City (1) Manchester United (1) Mexico (1) Mexico Internet Broadcast (1) Mexico Live Stream (3) Mexico Live Streaming (1) Mexico Online (1) Mexico Online Broadcast (1) Mexico Online tv (1) Mexico World Cup Live Stream (1) Milwaukee Brewers (7) Minnesota Twins (5) Mira (1) Mira Uruguay vs Alemania (1) mlb (19) Mlb Live (182) mlb live stream (15) mlb online broadcast (12) MMA Live (4) Monday June 14 (2) National League Stars (1) Netherlands (2) Netherlands Internet Broadcast (1) Netherlands Live Stream (1) Netherlands Live Streaming (1) Netherlands Online (1) Netherlands Online Broadcast (1) Netherlands Online tv (1) Netherlands v Denmark Live Stream (1) Netherlands vs Denmark (1) Netherlands vs Denmark Live Stream (1) Netherlands vs Denmark preview (1) Netherlands vs Hungary (1) Netherlands vs Hungary Live Stream (1) Netherlands vs Japan (2) Netherlands vs Japan Live Stream (2) Netherlands vs Japan preview (2) Netherlands World Cup Live Stream (1) New York Mets (3) New York Mets live (1) New York Yankees (5) New Zealand (3) New Zealand Live Stream (1) New Zealand Live Streaming (1) New Zealand Online (1) New Zealand Online Broadcast (1) New Zealand Online tv (1) New Zealand vs Slovakia (2) New Zealand vs Slovakia Live Stream (2) New Zealand vs Slovakia preview (2) New Zealand World Cup Live Stream (1) NHL Live (8) Nigeria (1) Nigeria Live Stream (1) Nigeria Live Streaming (1) Nigeria Online (1) Nigeria Online Broadcast (1) Nigeria Online tv (1) Nigeria World Cup Live Stream (1) North (1) North Korea vs Ivory Coast (1) NZ (1) Oakland Athletics (4) Olympic (2) Online Broadcast (20) Online Broadcast tv coverage (1) online internet broadcast (3) online internet broadcast HD quality tv coverage (2) online internet broadcast HD quality tv coverage fifa world cup Wednesday 23rd June 2010 (1) online streaming (14) opening ceremony (1) Other Live (69) p2p (22) Pakistan (3) Paraguay vs Japan Live Stream (1) Philadelphia Phillies (4) Pittsburgh Pirates (4) Portugal vs Brazil (1) preview (1) Racing Live (22) recaps (39) Reno-Tahoe Open (2) Rin-Tahoe Open (1) Roger Federer (1) Rugby Live (25) San Diego Padres (3) San Francisco Giants (5) Seattle Mariners (3) Seattle Meriners (1) Serbia Live Stream (1) Serbia vs Cameroon (1) Serbia vs Cameroon Live Stream (1) Serbia vs Ghana (1) Serbia vs Ghana Live Stream (1) Serbia vs Ghana preview (1) Singapore (1) Singapore Live Stream (1) SL (1) Slovakia (1) Slovakia Live Streaming (1) Slovakia Online (1) Slovakia Online Broadcast (1) Slovakia Online tv (1) Slovakia vs Paraguay (1) Slovakia vs Paraguay Live Stream (1) Slovakia vs Paraguay preview (1) Slovakia World Cup Live Stream (1) Slovenia vs United States (1) Slovenia vs United States Live Stream (1) Slovenia vs United States preview (1) Soccer (6) Soccer Live (116) Sopcast (14) South Africa (1) South Africa Live Stream (3) South Africa Live Streaming (1) South Africa Online (1) South Africa Online Broadcast (1) South Africa Online tv (1) South Africa vs Denmark (1) South Africa vs Denmark Live Stream (1) South Africa vs Mexico (3) South Africa vs Mexico Live Stream (2) South Africa vs Mexico preview (1) South Africa vs Uruguay (3) South Africa vs Uruguay Live Stream (3) South Africa vs Uruguay preview (3) South Africa World Cup Live Stream (1) south african tv channel concert 10 june (1) South Korea (1) South Korea Internet Broadcast (1) South Korea Live Stream (2) South Korea Live Streaming (1) South Korea Online (1) South Korea Online Broadcast (1) South Korea vs Greece (2) South Korea vs Greece Live Stream (2) South Korea vs Greece preview (1) Spain (1) Spain vs Netherlands Live Streaming (1) Spain vs Portugal Live Stream (1) Spain vs Switzerland (3) Spain vs Switzerland Live Stream (3) Spain vs Switzerland preview (3) Spanien (1) Spanje vs Nederland Live stream (1) Squad Announcement (1) Srilanka (1) St. Louis Cardinals (5) Switzerland Live Stream (1) Switzerland vs Honduras (1) Switzerland vs Italy (1) Switzerland vs Italy Live Stream (1) Tampa Bay Rays (5) Tennis Live (101) Texas Ranger (1) Texas Rangers (4) Toronto Blue Jays (3) tv link (2) Twiggy (1) UAE Live Stream (1) United States Live Stream (1) United States Live Streaming (1) United States Online (1) United States Online Broadcast (1) United States Online tv (1) United States World Cup Live Stream (1) Uruguay (3) Uruguay Live Stream (1) Uruguay vs Deutschland (1) Uruguay vs France (2) Uruguay vs France Live Stream (2) Uruguay vs France preview (1) USA Live Stream (2) USA vs Australia (1) USA vs Australia Live Stream (1) Washington Nationals (2) Watch Algeria vs UAE Online (1) Watch Argentina vs Nigeria Live Stream World Cup tv 2010 Matches Online Broadcast (1) Watch Argentina vs Nigeria Online (1) Watch Australia Vs Serbia Live Streaming (1) Watch Brazil vs Ivory Coast Live Streaming (1) Watch Cameroon v Netherlands Live Streaming (1) Watch Denmark v Japan Live Streaming (1) Watch England vs United States Live Stream World Cup tv 2010 Match Online Broadcast (1) Watch France vs South Africa live stream (1) Watch France vs Uruguay Live Telecast (1) Watch Ghana Vs Germany Live Streaming (1) Watch Ghana vs Latvia Online (1) Watch Greece vs Argentina live stream (1) Watch Italy vs New Zealand Live Streaming (1) Watch Mexico vs Uruguay live stream (1) Watch Netherlands vs Hungary Online (1) Watch New Zealand vs Slovakia Live Stream (1) Watch Nigeria vs South Korea live stream (1) Watch Paraguay v New Zealand Live Streaming (1) Watch Serbia vs Cameroon Online (1) Watch Slovakia v Italy Live Streaming (1) Watch Slovakia vs ParaguayLive Streaming (1) Watch Slovenia v England Live Online Stream (1) Watch South Africa vs Denmark Online (1) Watch South Africa vs Mexico Online (2) Watch South Korea vs Greece Live Stream FIFA World Cup 2010 Online Broadcast tv coverage (1) Watch South Korea vs Greece Online (1) Watch Switzerland vs Italy Online (1) Watch United States v Algeria Online Stream Live World Cup (1) Watch Uruguay vs France Online (1) Watch USA vs Australia Online (1) Watch World Cup Soccer Live Streaming - World Cup 2010 Match live - Watch World Cup Soccer Online (1) Wednesday 23/6 2010 (1) what time is the the concert for starting (1) World Cup (2) world cup 2010 opening ceremony (1) World Cup Live Stream (1) World Cup tv (8) YOG (1) Youth Olympic 2010 (1)